Boekwinkel

In mijn eigen boekwinkel verkoop ik de boeken die ik zelf geschreven heb. Hoe meer ik schrijf, hoe completer mijn boekwinkel. Mijn boeken zijn als e-book verkrijgbaar. Gedrukte boeken verkoop ik ook – meestal als printing on demand, in een aantal gevallen direct uit voorraad. Als je daar prijs op stelt, signeer ik de boeken ook – dat kost niets extra. Zo bied ik in mijn eigen online boekwinkel toch zo veel mogelijk service!

Sommige boeken zijn gratis. Bij andere zie je twee prijzen. De goedkoopste is de prijs voor het e-boek. Druk is altijd duurder.

Boekwinkel overal

Omdat ik nou eenmaal in Alkmaar woon en daar meestal ook werk (ik schrijf vooral thuis), is ook mijn boekwinkel Alkmaars. Maar een online boekwinkel is natuurlijk overal, dat is het mooie. Dus of je nu zelf in Leeuwarden woont of in Leuven, je kunt altijd bij mijn boeken. Tegelijk horen mijn boeken wel erg bij de streek waar ik woon. Ik schrijf veel over Texel en over de rest van Noord-Holland. Schrijven is maar voor een klein deel typen, het meeste werk is kijken, horen en proeven en dat doe ik allemaal hier waar ik leef.

Toont alle 5 resultaten