Prijzen

prijzen-icon-marcel-plaatsman-teksten

Prijzen Webteksten

Marcel Plaatsman Teksten werkt met scherpe prijzen. Daar zit een gedachte achter: voor mij is het interessant als opdrachtgevers mij veel content laten schrijven. Dan hebben mijn webteksten het meeste effect. Kwaliteit, kwantiteit en goede links tussen de pagina's gaan dan hand in hand. Uiteraard kun je me ook voor een kleine opdracht benaderen, ook dan gelden dezelfde scherpe tarieven. Wie weet smaakt mijn werk dan toch naar meer en gaan we in de toekomst aan iets groters verder.

Tarieven webteksten

De precieze kosten voor webteksten kan ik natuurlijk voor je in kaart brengen in een gedetailleerde offerte. Toch is het voor nu al prettig om te weten wat je kunt verwachten. Vaak werk ik met pagina's van zo'n 400 woorden, aangevuld met een aantal langere pagina's van 1000 woorden. Uiteraard zijn er ook andere pagina's mogelijk.

  • Webtekst 400 woorden: € 55,-
  • Webtekst 1000 woorden: € 110,-

Mijn ervaring is dat het voor mijn opdrachtgevers het handigst is om met zulke vaste teksttarieven te werken. Bij een uurtarief is er direct meer onzekerheid. Dat geldt eigenlijk ook voor mij. De ene tekst kost me meer tijd dan de andere. Ik wil niks afraffelen, ik wil ook niet met de vork schrijven. Dat is gewoon mijn stijl niet. Teksttarieven zijn helder, we weten allebei waar we aan toe zijn.

Lijken mijn tarieven je redelijk en wil je me webteksten laten schrijven? Neem dan contact met me op, dan praten we verder. Ik kan een offerte voor je maken. Je kunt natuurlijk ook gewoon direct teksten bestellen. "Ik wil vijf webteksten over deze vijf onderwerpen," veel meer is er eigenlijk niet nodig. Laat het schrijven van lange mails maar aan mij over, denk ik dan, ook met een kort bericht of een belletje kan een plezierige samenwerking van start gaan.

Tarieven artikelen

Voor mijn webteksten reken ik meestal ongeveer dezelfde prijzen. Dat is voor mijn opdrachtgevers wel zo helder. Bij artikelen is het bepalen van een goede prijs iets minder eenvoudig. Als er bijvoorbeeld interviews moeten worden gedaan, betekent dat natuurlijk ook dat ik meer tijd in je artikel moet steken. We kunnen daarom het beste in overleg bepalen welke prijs redelijk is. Uiteraard kun je me ook direct een voorstel doen waarop ik dan in kan gaan.